- - historia-main-01.jpg

Historia

Nykyisen yrittäjän, Matti Järvisen isä, aiemmin ammattiautoilijana vuodesta 1950 toiminut Urho Järvinen perusti aseman vuonna 1966.

Asema oli vastaperustetun Kesoil-ketjun ensimmäisiä. Urho ja Mirja Järvisellä oli toiminta-ajatuksena tarjota nykyaikaisia huoltoasema- ja kahvilapalveluja paikallisille autoilijoille. Liikepaikan sijaintiin vaikutti myös uusien valtateiden valmistuminen, joiden merkitystä liiketoimintaan tuolloin vasta arvailtiin.

Noista päivistä liikepaikan neliöt ja toimintamallit ovat muuttuneet ja laajentuneet moneen kertaan. Viimeisin ja suurin laajennus valmistui syksyllä 2009. Tänä päivänä liikepaikalla on monipuolisia palveluita edelleen sekä paikallisia asiakkaita, että myös vilkkaiden 24- ja 9-teiden matkalaisia varten.

Yritystoimintaa on vuodesta 1981 hoidettu Jämsän Stoppi Oy -nimisen perheyhtiön kautta. Nykyään Jämsän Portti työllistää yrittäjiensä Matti ja Asta Järvisen itsensä lisäksi noin 20 työntekijää.

Jämsän Portti – Parasta aikaa matkasi varrella! -slogan kertoo halusta tehdä jokaisen liikepaikalla poikkeavan asiakkaan tauosta se paras mahdollinen ja näin on pyritty tekemään jo kohta 50 vuoden ajan!

Onnistumisesta kertoo vuosia jatkunut hyvä tulos Neste-asemien laatukilpailuissa. Yritys on lisäksi palkittu myös mm. vuonna 1988 Jämsän Vuoden Yrittäjä -palkinnolla.

Poikkea pihaan – tuu kahtoon, kuten jämsäläisittäin sanotaan!