Kahvilaravintola

Kahvilaravintolamme on  tilava ja viihtyisä ruokailijan keidas, jossa on tarjolla monipuolisesti herkkuja niin suureen kuin pieneenkin nälkään.

Lasikot ovat täynnä vastapaistettua pullaa, munkkeja ja kahvileipää. Täytetyt sämpylät, patongit ja kolmioleivät valmistamme itse päivittäin. Tarjolla on tietenkin myös panineja ja toasteja.

Kahvihetken kruunaa Presidentti-kahvi, jonka jauhamme itse kahvipavuista juuri ennen keittämistä. Kahvin tarjoamme lasipannusta ja sen tuoreutta seuraamme tarkasti.


    

Noutopöytämme on uudistunut!

Noutopöytämme on tarjolla lounasaikaan vähintään klo 11 - 15. Tarjolla on kahden salaattipöydän ja kahden lämpimän pöydän verran päivittäin vaihtuvia herkkuja kotimaan parhaista antimista.

Katso tarkemmin:

Klikkaa tästä.


Á la Carte

Meiltä saat herkulliset ja reilut á la Carte -annokset nopeasti. Jokainen annoksemme on merkitty symboleilla, joten erityisruokavaliota noudattavatkin löytävät itselleen sopivan annoksen vaivatta. Kaikkiin annoksiimme sisältyy tietenkin salaattipöytien antimet, leivät ja levitteet, ruokajuoma sekä kahvi ja jälkiruoka.

Pikkuväelle laadimme oman ruokalistan. Á la Carte -keittiömme palvelee klo 11–19.30, Kotipizzamme on avoinna klo 10 - 21.30.Pyydä tarjousta oman ryhmäsi taukotarjoiluun!


Suuret ja avarat tilat mahdollistavat sujuvat ruokailut suuremmillekin ryhmille. Kysy lisää ravintolastamme!

Luonnollisesti tarjoamme ryhmän tuovalle kuljettajalle/matkanjohtajalle ilmaisen kahvihetken/ruokailun valinnan mukaan.

Kuljettajille ja matkanjohtajille olemme rakentaneet oman taukotilan, jossa on suihkumahdollisuus sekä hierova tuoli hetken rentoutukseen.


 


Pelipisteessämme on Ray:n rahapelejä sekä rahanvaihtoautomaatti. Käteistä rahaa voi nostaa oston yhdeydessä kassoiltamme.

 


Kokoustilat

                                                                                                                                               

 

Alakerran kokoustilamme soveltuu 2 - 8 henkilön kokouksille ja se on varustettu WhiteBoard -taululla ja langattomalla internet-yhteydellä sekä kannettavaan tietokoneeseen liitettävällä 65" televisiolla.

Kokous kahdeksalle  8 € /hlö, sis. kokoustilavuokran ja kahvitarjoilun. 

Yläkerran kokoustila on erilaisten ryhmien ja järjestöjen ahkerassa käytössä ja sinne mahtuu mukavasti n. 10 - 15 henkilöä. Tila on varustettu langattomalla internet-yhteydellä. Lisäksi sieltä löytyy videotykki,  fläppitaulu, piirtoheitin sekä saunatilat.

Tilavaraukset puhelinnumeroon 0207 340 440