Ravintola

Ravintola on liikenneasemamme kulmakivi. Jämsän Portin ravintolassa on tarjolla monipuolisesti jokaiselle jotakin.
Päivittäin vaihtuvat herkulliset lounaat runsaasta noutopöydästä, maistuvat a la Carte -annokset, Kotipizzan laadukkaat pizzat ja Hesburgerin tutut tuotteet. Pikkunälkään ja herkkuhetkiin on tarjolla lasikoista täytettyjä sämpylöitä, leipiä ja panineja sekä makeita ja tuoreita leivonnaisia. Kahvihetken kruunaa itsejauhettu Presidentti-kahvi.

Noutopöytämme on uudistunut!


Noutopöytään sisältyy:
Päivän keitto sekä useita lämminruokavaihtoehtoja, joista osan näet viereisestä lounaslistasta. Päivän lounasta jatkaa Myöhäinen Lounas – Late Lunch, jota tarjoilemme kesäaikaan klo 18 saakka.

Ruokajuomina maito, hanalimsa, kotikalja, mehu ja jäävesi. Tarjolla on myös leipälajitelma levitteineen.

Kaikkiin annoksiin sisältyy aina kahvi tai tee.

Herkullinen Jälkiruokapöytä + 1 €.

Noutopöytälounas arkisin 10 €, vkl 12,50 €
Lapset 5,60 € (4 – 8 v.), Juniorit 7  € (9 – 12 v.)
Keittolounas 8 €
Salaattibuffet 7,50 €
Pihvit grillistä! Klo 11 – 16, arkisin  11,50 €,  vkl 13,50 €.

Jämsän Portin noutopöydän menu

Lounas klo 10:30 – 18

Á la Carte

A ‘la Carte -listamme koostuu vuosien varrella suosituiksi tulleista klassikoista sekä uutuuksista. Voit rakentaa mieleisesi annokset vaihtamalla kastikkeita ja perunoita. Meillä on myös herkullisia vaihtoehtoja vegaaneille.

Kaikkiin annoksiin sisältyy salaattipöydän antimet, leivät ja levitteet sekä jälkiruokakahvi tai tee.

Pikkuväelle valmistamme kaikista listan herkuista omat annokset.

A’la Carte -keittiömme palvelee kesäaikaan klo 11 – 16, Noutopöytä on tarjolla klo 18 saakka ja Kotipizza  sekä Hesburger palvelevat klo 21.30 saakka.

Joukkue- ja ryhmäruokailut

Kokoustilat

Alakerran kokoustilamme soveltuu 2 – 8 henkilön kokouksille ja se on varustettu WhiteBoard -taululla ja langattomalla internet-yhteydellä sekä kannettavaan tietokoneeseen liitettävällä 65″ televisiolla.

Yläkerran kokoustilaan mahtuu mukavasti n. 10 – 15 henkilöä. Tila on varustettu langattomalla internet-yhteydellä. Lisäksi sieltä löytyy kannettavaan tietokoneeseen liitettävä 65″ televisio, fläppitaulu, piirtoheitin sekä saunatilat.

Jämsän Portin kokoustilat

Ammattikuljettajat


Ammattikuljettajille ja matkanjohtajille on varattu oma taukotila, jossa on suihkumahdollisuus sekä hierova tuoli hetken rentoutukseen. Rahtarikortilla etuja kahvilaostoksista.