Ravintola

Ravintola on liikenneasemamme kulmakivi. Jämsän Portin ravintolassa on tarjolla monipuolisesti jokaiselle jotakin. Päivittäin vaihtuvat herkulliset lounaat runsaasta noutopöydästä, maistuvat a la Carte -annokset, Kotipizzan laadukkaat pizzat ja Hesburgerin tutut tuotteet. Pikkunälkään ja herkkuhetkiin on tarjolla lasikoista suolaisia ja makeita leivonnaisia. Kahvihetken kruunaa itsejauhettu Presidentti-kahvi.

Noutopöytämme on uudistunut!


Noutopöytään sisältyy:
Päivän keitto, 4 päivittäin vaihtuvaa lämminruokavaihtoehtoa, joista kolme näet viereisestä lounaslistasta, sekä erilaisia peruna- ja lisäke-vaihtoehtoja.

Ruokajuomina uutuutena maito ja hanalimsa, kotikaljan, mehun ja jääveden lisäksi. Tarjolla on myös leipälajitelma levitteineen.

Kaikkiin annoksiin sisältyy aina kahvi tai tee.

Herkullinen Jälkiruokapöytä + 1 €. 

Noutopöytälounas arkisin 9,80 €, vkl 11,80 €
Lapset 5,50 € (4 – 12 v.)
Keittolounas 7,80 €
Salaattibuffet 7,30 €
Pihvit grillistä! arkisin 10,80 €, vkl 12,90 €.

Jämsän Portin noutopöydän menu

Lounas klo 10:30 – 15

Á la Carte

Á la Carte -listamme on uusittu!

(Klikkaa play-ikonia ja katso annoksemme. Voit myös suurentaa kuvaa.)

Lista koostuu vuosien varrella suosituiksi tulleista klassikoista sekä uutuuksista. Voit rakentaa mieleisesi annokset vaihtamalla kastikkeita ja perunoita. Meillä on myös herkullisia vaihtoehtoja vegaaneille.

Kaikkiin annoksiin sisältyy salaattipöydän antimet, leivät ja levitteet sekä jälkiruokakahvi tai tee.

Pikkuväelle valmistamme kaikista listan herkuista omat annokset.

A’la Carte -keittiömme palvelee klo 11 – 19.30.

Joukkue- ja ryhmäruokailut

Kokoustilat

Alakerran kokoustilamme soveltuu 2 – 8 henkilön kokouksille ja se on varustettu WhiteBoard -taululla ja langattomalla internet-yhteydellä sekä kannettavaan tietokoneeseen liitettävällä 65″ televisiolla.

Yläkerran kokoustilaan mahtuu mukavasti n. 10 – 15 henkilöä. Tila on varustettu langattomalla internet-yhteydellä. Lisäksi sieltä löytyy kannettavaan tietokoneeseen liitettävä 65″ televisio, fläppitaulu, piirtoheitin sekä saunatilat.

Jämsän Portin kokoustilat

Ammattikuljettajat


Ammattikuljettajille ja matkanjohtajille on varattu oma taukotila, jossa on suihkumahdollisuus sekä hierova tuoli hetken rentoutukseen. Rahtarikortilla etuja kahvilaostoksista.